Vespa onderdelen

Kies uw scootermodel

Selecteer uw Vespa scooter en vind de onderdelen die u nodig heeft. In onze webshop koopt u onder andere Vespa Sprint onderdelen, Vespa LX onderdelen, Vespa S onderdelen en Vespa Primavera onderdelen.

Onderdelen voor Vespa scooters

Wilt u onderdelen voor uw Vespa scooter kopen? In onze webshop vindt u onderdelen voor zowel Vespa als Piaggio scooters, zoals voorvorken, zadels en banden. Klik op de categorie van de scooter die u rijdt of zoek het onderdeel op via de zoekbalk.

  • Gratis levering bij bestellingen vanaf € 99,-
  • Ruilen binnen 30 dagen
  • Ruim assortiment Vespa onderdelen

 Stappenplan Vespa onderdelen kopen

  1. Klik op het Vespa model waar u onderdelen voor wilt bestellen. Kies uit de Vespa LX, Vespa S, Vespa Primavera en Vespa Sprint.
  2. Selecteer de gewenste categorie: heeft u bijvoorbeeld motordelen of framedelen nodig of bent u op zoek naar elektrische delen? Vervolgens klikt u op het onderdeel dat u wilt bestellen.
  3. Vul de bestelhoeveelheid in en voeg de producten toe aan uw winkelmand.
  4. Controleer uw bestelling en klik op ‘volgende stap’. Log in als u al eens eerder heeft besteld of vervolg uw bestelling als gast.
  5. Vul uw persoonlijke gegevens in en kies de gewenste verzendwijze.
  6. Reken veilig en snel af via iDEAL, bankoverschrijving of PayPal.

Zoek en vind uw Vespa onderdeel

Blader door de verschillende categorieën of maak gebruik van de zoekfunctie als u weet welk scooteronderdeel u zoekt.

Over Vespa

Vespa is een scooter- en bromfietsenmerk uit Italië en is onderdeel van Piaggio. De Italiaanse fabrikant maakte voornamelijk vliegtuigen, waaronder militaire vliegtuigen voor de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog ging Piaggio zich focussen op het produceren van scooters die qua uiterlijk overeenkwamen met een wesp. Daarom is er gekozen voor de naam Vespa – wesp in het Italiaans.

De beroemdste scooter in de wereld

De Vespa is een stijlvolle scooter voor alledaags gebruik. Het kenmerkende uiterlijk, het subtiele geluid en de functionaliteit maken de Vespa een van de populairste én meest herkenbare scooters van de wereld. Om nog maar te zwijgen over het geweldige rijcomfort. De Vespa ademt klasse en is niet voor niets de trots van Italië.

Neem contact op met Piaggio Parts

Heeft u vragen over het bestellen van Vespa onderdelen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071 529 2937. Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.