Nog geen Track & Trace ontvangen?
Wacht a.u.b. geduldig af. We doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Bedankt voor je begrip.

Retourneren

Wil je een onderdeel retour zenden, vul dan het retourformulier in en houdt dan rekening met het volgende.

 1. - Na ontvangst van je bestelde onderdelen heb je 15 dagen de tijd om het aan ons retour te sturen.
 2. - Het product dient te worden teruggestuurd met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking.
 3. - Bij de retourzending (in de doos) moet de pakbon of een kopie van de pakbon en het door jou ingevulde retourformulier bijgevoegd worden.
 4. - De retourzending moet voldoende te zijn gefrankeerd. Ongefrankeerde zendingen worden te allen tijden geweigerd.
 5. - Let goed op dat je de onderdelen goed inpakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of verlies tijdens het transport.
 6. - Gebruik een goede doos en zorg dat de product(en) goed beschermd door inpakmateriaal; bijvoorkeur zoals je hem hebt ontvangen.
 7. - Wij controleren de retourzending altijd op compleetheid en beschadigingen. Incomplete of beschadigde onderdelen worden niet retour genomen.
 8. - Na het invullen van het retourformulier op de website ontvang je een kopie van het retourformulier per Email. Print deze uit en voeg deze samen met een kopie van de pakbon bij de retourzending.

LET OP ! 

• Indien er geen (kopie) pakbon en geen retourformulier bij de retourzending wordt gevoegd worden er behandelingskosten in rekening gebracht van €7,50.
• Plak geen verzendlabels op de productverpakking. Indien de productverpakking zodanig is beschadigd / beplakt / beschreven berekenen we een toeslag. Gebruik dus altijd extra een doos om het product en de originele verpakking. Verpakking beschadigd? Dan berekenen we € 7,50 verpakkingstoeslag.

Retour adres:
T.A.V. Piaggio-Parts - Retour
Rijnsburgerweg 120 
2231AG Rijnsburg 
 

 

Vul het retourformulier in:

 • Voorbeeld:
  1x Uitlaat Vespa Primavera origineel.
  2x Achtervelg zilver Piaggio Zip

* Vereiste velden

 LET OP !
Print uit en verstuur dit ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die u retourneert.
Als dit formulier niet in de doos zit berekenen wij u €7.50 administratiekosten.