Bestelling afhalen in onze winkel

Afhalen online bestellingen:

Bij het plaatsen van een bestelling kun je er voor kiezen om je bestelling af te halen in Rijnsburg. Afhalen kan alleen NA ontvangst van de email waarin we aangeven dat de order klaar ligt. Kom je eerder? Dan is de kans groot dat je voor niets komt.

Balieverkoop in Rijnsburg:

U bent van harte welkom in onze winkel.

Let op... niet alle producten uit onze webshop zijn in de winkel op voorraad. Waar je ook rekening mee moet houden, is dat de producten in de webshop goedkoper zijn dan in de winkel. Wil je zo goed mogelijk profiteren van het prijsverschil? Bestel dan online en kies voor afhalen in de winkel.

Openingstijden afhaallocatie in Rijnsburg:

Maandag : GESLOTEN
Din t/m vrij : 8:30 - 17:30
Zaterdag : 9:00 - 16:00
Zondag : GESLOTEN

Adres afhaallocatie:

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

Parkeren:

Parkeer je auto alleen in onze parkeervakken. Zorg er voor dat onze (over)buren met de auto er goed door kunnen, dus aub parkeer niet buiten de parkeervakken! 
Ook scooters en fietsen graag zo strak parkeren dat er altijd een doorgang is voor onze buren!

Handig om te weten:

De afhaallocatie bevindt zich pal naast de ingang van de Flora bloemenveiling en recht tegenover de H.A.I. (Hollandse Auto-import)

Routebeschrijving:

Vanaf de snelweg A44 neem afrit 7: Oegstgeest/Rijnsburg.
Direct na de afrit kun je richting Rijnsburg. Je rijdt dan direct de Rijnzichtweg op.
Als je Rijnsburg binnen rijdt via de Rijnzichtweg (Bastion Hotel) rijdt je door tot de rotonde. Dit is al de Rijnsburgerweg.
Als je die rotonde bent gepasseerd kun je na 10 meter rechtsaf een inrit inslaan en rijdt je het terrein op.

Routeplanner:

LOCATIE IN GOOGLE MAPS.

LET OP!

Balieverkoop in Rijnsburg:

Losse verkoop aan de balie is uiteraard ook mogelijk, maar houdt dan rekening met de winkelprijzen. Deze liggen doorgaans 20% hoger dan de webshop prijzen. Ben je een (semi-) professional klusser en wil je grotere aantallen afhalen? Neem dan contact op voor een speciale regeling.