Bestelling afhalen in onze winkel

Afhalen online bestellingen:

Bij het plaatsen van een bestelling kun je er voor kiezen om je bestelling af te halen in Rijnsburg. Afhalen kan alleen NA ontvangst van de e-mail waarin we aangeven dat de order klaarligt. Kom je eerder? Dan is de kans groot dat je voor niets komt.

Openingstijden afhaallocatie in Rijnsburg:

Maandag : Gesloten
Din t/m vrij : 8:30 - 17:30 uur
Zaterdag : 9:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten


Adres afhaallocatie:

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

De afhaallocatie bevindt zich pal naast de ingang van de Flora bloemenveiling en recht tegenover de H.A.I. (Hollandse Auto-import)

Parkeren:

Parkeer je auto alleen in onze parkeervakken. Zorg er voor dat onze (over)buren met de auto er goed door kunnen, dus a.u.b. parkeer niet buiten de parkeervakken! 
Ook scooters en fietsen graag zo strak parkeren dat er altijd een doorgang is voor onze buren!

Routebeschrijving:

Vanaf de snelweg A44 neem afrit 7: Oegstgeest/Rijnsburg.
Direct na de afrit kun je richting Rijnsburg. Je rijdt dan direct de Rijnzichtweg op.
Als je Rijnsburg binnen rijdt via de Rijnzichtweg (Bastion Hotel) rijdt je door tot de rotonde. Dit is al de Rijnsburgerweg.
Als je die rotonde bent gepasseerd kun je na 10 meter rechtsaf een inrit inslaan en rijdt je het terrein op.

Routeplanner:

Via Google Maps.

Onderdelen kopen in de winkel in Rijnsburg:

U bent van harte welkom in onze winkel in Rijnsburg. Maar let op, niet alle producten uit onze webshop zijn in de winkel op voorraad. Waar je ook rekening mee moet houden, is dat de producten in onze webshop doorgaans 20% goedkoper zijn dan in de winkel in Rijnsburg. Wil je zo goed mogelijk profiteren van het prijsverschil? Bestel dan online en kies voor afhalen in de winkel. Ben je een (semi-) professional klusser en wil je grotere aantallen afhalen? Neem dan contact op voor een speciale regeling.