Vespa scooter kopen

Via Piaggio Parts koopt u ook complete Vespa scooters. Bekijk de beschikbare modellen hieronder.
Vespa scooter kopen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De beroemdste scooter van de wereld

De Vespa is een stijlvolle scooter voor alledaags gebruik. Het kenmerkende uiterlijk, het subtiele geluid en de functionaliteit maken de Vespa een van de populairste én meest herkenbare scooters van de wereld. Om nog maar te zwijgen over het geweldige rijcomfort. De Vespa ademt klasse en is niet voor niets de trots van Italië.

Italiaanse finesse

Al sinds de jaren ’40 domineren Vespa’s het straatbeeld van Italië. Ook in Nederland zijn deze scooters een populair vervoersmiddel in en rondom de stad. Voor studenten, forensen en scholieren is dit wendbare vervoermiddel een uitkomst.

Een Vespa is retro, maar niet oubollig. Bovendien is hij op technisch vlak volledig up-to-date, wat zorgt voor een fantastische rijervaring en betrouwbaarheid. Hij is niet voor niets de trots van Italië.

Ontdek de modellen van Vespa

Vespa heeft meerdere modellen scooters beschikbaar. Bijvoorbeeld de klassiek vormgegeven Primavera, met ronde koplamp en dito spiegels. Of ga voor de dynamische Vespa Sprint, een uiterst wendbare scooter met sportieve details.

Bedenk ook goed of u een 25 of 45 km uitvoering wilt. Het is dan ook verstandig om te bepalen voor welke afstanden en doeleinden u de Vespa wilt gebruiken.

Vespa onderdelen

Het assortiment van Piaggio Parts gaat nog veel verder dan complete scooters. De webshop staat bekend om de ruime keuze aan Vespa onderdelen voor diverse modellen van deze iconische scooter. Hier koopt u onderdelen voor de volgende types:

Als u een nieuwe Vespa gaat kopen, is het ook zeker de moeite waard om even te kijken bij de onderdelen. Zo vindt u er ook alles voor het onderhouden en reinigen van de Vespa, maar ook accessoires om hem mee te verfraaien.

Neem contact op met Piaggio Parts

Heeft u vragen over het bestellen van Vespa scooters of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071 529 2937of vul het contactformulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.