Piaggio scooter kopen

Koop een complete Piaggio scooter bij Piaggio Parts en krijg hem rijklaar thuisbezorgd.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
	

Rijklare Piaggio scooter

We bieden diverse modellen van Piaggio aan waar je zo op wegrijdt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Piaggio Liberty, Zip of Zip ‘Special’. Binnen ons aanbod kun je kiezen voor een 25 of 24 kilometeruitvoering, maar ook voor een motorscooter. Koop een Piaggio scooter bij Piaggio Parts en maak gebruik van onze voordelen:

 

  • Rijklaar thuisbezorgd
  • 24 maanden fabrieksgarantie
  • Scherpe prijzen

 

Over Piaggio

Piaggio is een van de grootste scooterproducenten ter wereld. Het is het moedermerk van onder andere:

  • Aprilia
  • Piaggio
  • Puch
  • Vespa
  • Gilera

De scooters van Piaggio hebben een eigentijdse of retro look en zijn het ideale vervoermiddel voor in de stad of om mee naar school te gaan. Vlot, wendbaar en laag in onderhoudskosten.

Piaggio

Modellen van Piaggio

Bij Piaggio Parts vind je verschillende modellen van Piaggio scooters. Graag lichten we de twee belangrijkste voor je uit:

 

Piaggio Zip

De Piaggio Zip is een van de populairste scooters in Nederland. Dat is niet zo vreemd, want hij is ideaal voor alledaags gebruik. Voor woon- werkverkeer, de dagelijkse rit naar school of kleine boodschappen. De wendbare Zip pak je met gemak. Bij Piaggio Parts kun je kiezen voor een 25 of 25 kilometer uitvoering, daarnaast is hij beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Piaggio Liberty

De Piaggio Liberty bestaat sinds 1995 en er zijn er al 350.000 stuks van gebouwd. Door de jaren heen heeft hij natuurlijk wel de nodige updates gehad: de nieuwste versie heeft een moderne, strakke look en is groter dan zijn voorganger. De grotere wielen geven de Liberty een uitstekende wegligging. Deze scooter biedt veel mogelijkheden op het gebied van accessoires. Dit alles biedt de scooterrijder een heerlijke rijervaring, of dat nu voor dagelijks woon- werkverkeer is, of een plezierritje op de zondag.

 

Voor al je Piaggio onderdelen

Piaggio Parts verkoopt niet alleen complete scooters, het is ook dé plek om nieuwe onderdelen te vinden voor je Piaggio. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij:

 

 

Klantenservice

Heeft u vragen over het bestellen van onze complete Piaggio scooters of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via 071 529 2937. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.